У Львові під час повітряної тривоги пролунали вибухи: є поранені

Що відомо

У Львові під час повітряної тривоги пролунали вибухи: є поранені

В ніч 6 липня, під час повітряної тривоги у Львові пролунали вибухи. Про це повідомив очільник Львівської військової адміністрації Максим Козицький.

«Львівська область. Було дуже гучно. Деталі згодом. Зараз найважливіше: будьте у безпечному місці. Є небезпека нових ракетних ударів», - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомляли про роботу ППО у Львівській та Тернопільській областях. Повітряні сили підтвердили інформацію.

«Львівʼяни ми всі все чуємо і розуміємо що робиться в місті і області, але зараз нічого не змінить то що хтось скаже що це не ППО, краще бути в укриті чи хоча б дотримуватися правила двох стін

Як тільки буде змога адміністрація військова сповістять що і де сталося у Львові та в області , але нагадуємо не сповіщаємо і не пишемо в чатах інформацію що і де сталося, тим більше не пишемо про пересування наших військових !!!

Є зараз інформація по місту про відключення світла також пишуть про проблеми з мобільним звʼязком, тримаємо інформаційну тишу !», - повідомив голова Варта 1 Ігор Зінкевич.

О 3.18 пролунав сигнал відбою повітряної тривоги. У соціальних мережах люди повідомляють про влучення, попередньо є постраждалі.

«По чатах вже є відео і фото житлової  будівлі, яка постраждала. Повторюємо зараз не сповіщаємо місця роботи військових і їх тим більше пересування військових!!! На обʼєкти які постраждали вʼїхали всі служби які надають допомогу людям, про кількість влучань чи кількість потерпілих доповість військова адміністрація після опрацювання всієї інформації», - повідомив голова ГО Варта 1 Ігор зінкевич

Міський голова Львова Андрій Садовий підтвердив вибухи.

«Відбій повітряної тривоги. У Львові пролунала серія вибухів. Друзі, ми не будемо зараз говорити про наслідки обстрілів. Всі міські служби роблять свою роботу.  Просимо, в жодному випадку ніде не публікувати відео з роботою ППО, або наслідками обстрілів!

Голова Львівської військовї адміністрації Максим Козицький повідомив про влучення в об'єкт критичної інфраструктури.

«Пошкоджений обʼєкт критичної інфраструктури у Львові, попередньо є поранені.», - йдеться у повідомленні

новини Львова Львів вибухи у львовівлучення у Львові