У Львові під час пожежі у квартирі загинув її власник (відео)

У Львові під час пожежі у квартирі загинув її власник (відео)

Сьогодні, 2 квітня, у Львові в пожежі у власній квартирі на третьому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку загинув чоловік.

Повідомлення про пожежу на вул. Шевченка до Служби порятунку «101» надійшло о 09:16 год. Про це інформує пресслужба ГУ ДСНС у Львівській області.

До місця події негайно виїхали вогнеборці 1-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікна квартири вибивався густий чорний дим.

На четвертому та пятому поверхах будинку були люди, які через задимлення самостійно не могли покинути свої помешкання. Вогнеборці не гаючи часу включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт із порятунку людей із задимлених приміщень та ліквідації загорання. Оглянувши квартири та переконавшись у безпеці мешканців підїзду, рятувальники вивели на свіже повітря 12 осіб, з них 4 дитини.

Двері у квартиру, де виникла пожежа були зачинені, то ж вогнеборці за допомогою спецобладнання відчиняли двері та паралельно проводили гасіння пожежі через вікно по висувній драбині.

Потрапивши у квартиру, вогнеборці виявили біля вхідних дверей тіло загиблого чоловіка. Загиблим виявився власник квартири - чоловік 1948 року народження.

Як зазначається, потрапити у квартиру та гасити пожежу було складно через велику захламленість: помешкання до стелі було щільно заповнене сміттям та речима.

О 09:47 вогнеборці локалізували пожежу, та о 09:52 повністю ліквідували. Унаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 2 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 13 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

[embed]https://www.facebook.com/MNSLVIV/videos/212776593126261/[/embed]