У Львові поліція розслідує "викрадення" дівчини (ВІДЕО)

У Львові поліція розслідує "викрадення" дівчини (ВІДЕО)

На вихідних у центрі Львова група молодих хлопців викрали дівчину, посадили в машину і поїхали. Відео про це виклали в «TikTok». І воно стало вірусним. Про це написав на своїй сторінці журналіст Олег Галів.


До поліції після викрадення одразу надійшли з десяток дзвінків.


«Як я розумію, правоохоронці зреагували і була спецоперація, щоб виловити Мерседес. Потім знайшли хлопців і дівчину. У поліції їм виписали адмінку за хуліганство. Найцікавіше інше — хлопці пояснюють свій вчинок благородністю. Хотіли, мовляв, з’ясувати чи люди байдужі чи ні. І провели такий собі соціальний експеримент. Що насправді не є чимось дуже поганим», — написав журналіст.


Але, як пояснила в коментарі Телеканалу НТА психолог Ольга Шабловська, такі експерименти дають результат зворотній і люди стають «холодними» до подібних ситуацій. Бо розуміють, що наступного разу це теж може бути розіграш. А отже в реальному житті хтось може не зреагувати, хоча і міг би, і мав би.


"Та і розіграші такі коштують нам грошей — служби працюють за кошти платників податків.


Єдине, що розуміємо беззаперечно, «TikTok» — нова інформаційна зброя", — додав журналіст.


Тепер учасникам може загрожувати штрафи або виправні роботи.


Що цікаво, на відео видно, що в центрі міста на проспекті Свободи ніхто на місці не реагував з перехожих на ситуацію. Рятувати дівчину ніхто не поспішав.


[arve url=«https://youtu.be/D0ZwNgAE7xk» loop=«no» muted=«no» /]