У Львові в чоловіка викрали з авто гроші і речі на 85 тисяч гривень (ФОТО)

Правоохоронці закликають не залишати в автомобілях цінні речі

У Львові в чоловіка викрали з авто гроші і речі на 85 тисяч гривень (ФОТО)

Нещодавно у Львові сталася крадіжка з авто чоловіка на загальну суму – 85 тисяч гривень. Про це повідомили сьогодні, 15 травня у поліції Львівської області.
До поліції 12 травня, близько 19.40 надійшло повідомлення від львів’янина про те, що з його автомобіля «Volkswagen Touran», припаркованого на вулиці Козельницькій у Львові, невідома особа викрала грошові кошти в сумі 20 тисяч гривень, ноутбук та інші особисті речі.

«Проведеними заходами та вивчивши записи з камер відеоспостереження, встановлених в рамках програми «Безпечна Львівщина», оперативники кримінальної поліції встановили, що до вчинення крадіжки причетний 41-річний львів’янин, та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Також правоохоронці встановили, що зловмисник проник в автомобіль шляхом сканування і викрав грошові кошти, ноутбук та інші особисті речі потерпілого на загальну суму 85 тисяч гривень. Усе викрадене та речові докази у затриманого вилучили», - йдеться у повідомленні.


Досудове розслідування у справі триває. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

«Не залишайте цінні речі у салоні автомобіля на видному місці, зокрема мобільні телефони, сумочки, планшети, ноутбуки та інше. У випадку, якщо ви стали жертвою автозлодіїв, негайно повідомте про це правоохоронці», - застерігають поліцейські Львівщини

Читайте також: на Львівщині чоловік жорстоко побив знайомого (ФОТО)

Також в поліції нагадали, що в умовах воєнного стану передбачено максимальне покарання за крадіжки, грабежі, розбої, вимагання та мародерство.

новини Львовакрадіжка з авто Львів кримінал