У Львові затримали наркодилера з величезним арсеналом для «задкладок» (ВІДЕО, ФОТО)

Юнак на теренах рідного міста реалізовував гуртові партії небезпечного «товару»

У Львові затримали наркодилера з величезним арсеналом для «задкладок» (ВІДЕО, ФОТО)

У Львові затримали правоохоронці затримали 19-річного наркодилера з величезним арсеналом для так званих  «задкладок». Про це повідомили у прес-службі поліції Львівської області.

У затриманого поліцейські вилучили наркотиків і психотропів на понад 7 млн грн.

В поліції зазначають, що фігурант – 19-річний місцевий мешканець. Він пропонував до продажу широкий асортимент заборонених речовин, які збував гуртовим партіям через «мастер-клади» – великі закладки.

«Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області (УБН) отримали інформацію про те, що 19-річний місцевий мешканець займається незаконним збутом наркотичних засобів і психотропних речовин. Правоохоронці встановили, що зловмисник співпрацює з Телеграм-каналом із продажу наркотиків і психотропів. Він отримував гуртові партії «товару», який збував на території міста через великі закладки – «мастер-клади», а замовникам із інших областей відправляв поштою. За «товар» клієнти розраховувалися криптовалютою», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали наркодилера на одній із вулиць Львова: він збирався збути чергову партію заборонених речовин.

 Під час огляду затриманого та його речей поліцейські виявили майже три кілограми наркотиків і психотропів, а під час санкціонованого обшуку за місцем його мешкання – ще понад чотири кілограми різноманітних заборонених речовин.

Серед вилученого:

Все вилучене скеровано на проведення відповідних експертних досліджень. Орієнтовна вартість вилучених заборонених речовин за цінами «чорного» ринку перевищує 7 мільйонів гривень.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Раніше у Львові затримали наркоторгівця

новини Львова новини Львівщини кримінальні новиникримінальні новини Варта 1