У Львові зупинили критично п’яного водія (ВІДЕО)

Говорити не міг навіть

У Львові зупинили критично п’яного водія (ВІДЕО)

У Львові правоохоронці затримали водія з перевищенням норми допустимого алкоголю в крові у понад 16 разів. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області.

Водії «попався» на тому, що пізно увечері їхав з вимкненими фарами

«Так, на вулиці Богданівській патрульні помітили автомобіль «ВАЗ 21093», який їхав з вимкненими фарами. Коли поліцейські зупинили транспортний засіб, то одразу все зрозуміли. Водій був у дуже сильному алкогольному сп’янінні. Прилад Drager показав результат, що перевищує допустиму норму у понад 16 разів — 3,22 проміле», розповідають в поліції.

Відповідно, на 48-річного мешканця Львівської області оформили протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами) КУпАП.

Окрім того в поліції повідомили, що за вихідні поліцейські склали 24 протоколи за нетверезу їзду. За 10 місяців цього року на Львівщині зареєстрували 491 ДТП, яка сталася саме через перебування водія у нетверезому стані. З них, 110 випадків із постраждалими, в яких травмувалось 156 осіб та 7 людей, на жаль, загинуло.

За цей ж період на Львівщині склали 7599 адміністративних матеріалів за ст. 130 КУпАП.

поліціяновини Львова Львів алкогольводій у стані алкогольного сп'яніння нетверезий водій