У парку розваг біля Львова лунала пісня російською мовою та з лайкою: в адміністрації пояснили інцидент (ВІДЕО)

Вибачилися і роз'яснили, як таке допустили

У парку розваг біля Львова лунала пісня російською мовою та з лайкою: в адміністрації пояснили інцидент (ВІДЕО)

Вчора, 23 червня, у парку розваг «УРУРУ» відвідувачі зауважили, що на території комплексу лунала пісня російською музикою, в якій також була присутня ненормативна лексика. Відповідне відео оприлюднила громадянка Юлія у Facebook-спільноті «Варта-1».

«Я хочу висловити своє глибоке обурення з приводу ситуації, яка склалася сьогодні під час мого візиту до вашого дитячого комплексу “Уруру”. Я була там разом зі своєю сестрою, якій всього 10 років. На території комплексу грала музика країни-агресора, причому з використанням ненормативної лексики», - йдеться у повідомленні.

Вона зауважила, що це абсолютно неприпустимо і неприйнятно в дитячому закладі, де мають створюватися безпечні і сприятливі умови для дітей.

«Вимагаю вжити негайних заходів для запобігання подібним ситуаціям у майбутньому. Прошу керівництво приділити належну увагу до цього питання», - наголосила Юлія.

Вже сьогодні, 24 червня, адміністрація парку відреагувала на інцидент і роз'яснила ситуацію, чому так сталося.

«Так, вчора на території нашого парку пролунала пісня російською мовою ще й з лайливими словами! ! це — НЕДОПУСТИМО!!! Це сталось випадково. Працівник знайшов канал зі українською музикою, але, коли пісні закінчились, він перемкнувся на інший канал автоматично, де заграла саме ця огидна пісня Ми провели роботу із персоналом та, зокрема, працівником, який відповідає за музику. Він отримав догану. Це було вперше і в останне! Обіцяємо, що більше таке не повториться і нашим відвідувачам не вʼянутимуть вуха від такої творчості! ПРОСИМО ЩИРЕ ВИБАЧЕННЯ У ВСІХ, кому довелось стати свідком цієї неприємної ситуації!», - запевнили у парку.

ЛьвівЛьвівщинапісняпарк розваг