У поліції прокоментували жахливе самогубство жінки на Сихові (ВІДЕО, ФОТО)

У поліції прокоментували жахливе самогубство жінки на Сихові (ВІДЕО, ФОТО)

У неділю, 28 листопада,  у Сихівському районі по вулиці Чукаріна трапився жахливий випадок. Загинула жінка. Про це повідомляла "Варта1".

Тіло загиблої виявили без ознак життя поруч з припаркованим автомобілем.  Голова жінки після удару відкотилася на декілька метрів.

У пресслужбі поліції Львівської області прокоментували смерть жінки.

«28 листопада, близько 15:45 год, до поліції надійшло повідомлення про те, що виявлено тіло жінки без ознак життя на вулиці Чукаріна. На місці працювали працівники поліції, слідчо-оперативна група, працівники патрульної поліції. Було встановлено особу загиблої. Нею виявилася 45-річна львів’янка, яка мешкала неподалік. Також правоохоронці встановили, що жінка випала з балкону 15-го поверху сходової клітки. Від отриманих травм,  вона загинула на місці події», — прокоментувала "Варті1« подію Світлана Добровольська, начальник відділу комунікації ГУ НП у Львівській області.

У поліції додали, що за фактом події відкрито провадження за ч. 1 ст. 115 КПК України (умисне вбивство) з приміткою »самогубство".

https://youtu.be/segl73psspw

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, жінка не проживала в даному будинку, проте часто туди навідувалася.

Кореспонденти «Варта1» з місця події розповіли деталі трагедії: внаслідок падіння з багатоповерхівки, потерпіла вдарилася об бетонних дах над під’їздом, де і їй відірвало голову. У подальшому її тіло впало на припарковану автівку марки «Hondа», а голова відкотилася на декілька десятків метрів від тіла.

https://youtu.be/RrBgEGesj1g