У Рівному пацієнт накинувся на лікаря, розпилив в обличчя сльозогінний газ (ВІДЕО)

У Рівному пацієнт накинувся на лікаря, розпилив в обличчя сльозогінний газ (ВІДЕО)

До поліції, 28 серпня, о 10:15 год, із заявою звернувся 45-річний лікар-травматолог, що, близько о пів на першу ночі, в приймальному відділенні Рівненської центральної міської лікарні йому наніс тілесні ушкодження мешканець обласного центру.

Про це повідомили у пресслужбі обласної поліції.

Поліцейські з’ясували, що медики «швидкої» виїжджали на виклик та доправили для надання допомоги 24-річного мешканця Рівного із різаними ранами рук і запахом алкоголю. Разом із ним до закладу приїхала і 21-річна дівчина. В очікуванні чергового лікаря обоє почали поводитися неадекватно, нецензурно лаючись на адресу медперсоналу. У подальшому між 45-річним медиком та «відвідувачами» виник конфлікт і штовханина, під час якої 24-річний зловмисник дістав газовий балончик і розпилив в обличчя лікарю сльозогінний газ. Потерпілий, унаслідок вчинених протиправних дій, отримав хімічні опіки.

«У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України, встановлюються усі обставини події та вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру, — зазначив начальник Рівненського районного управління поліції Роман Штеба. — Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — обмеження волі на термін до п’яти років».

Відомо, що 24-річний мешканець обласного центру неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за крадіжки ще будучи неповнолітнім, а також за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків і раніше судимий за розбій.

Також у місцевих соцмережах опублікували і відео конфлікту.