У Російській Федерації розбився літак: в екіпажі могли бути громадяни України

У Російській Федерації розбився літак: в екіпажі могли бути громадяни України

В екіпажі вантажного літака Ан-12, який зазнав катастрофи в Російській Федерації, могли бути громадяни кількох країн. За даними авіакомпанії «Гродно», у тому числі й громадяни Україні,повідомляє «РБК-Україна».

За даними авіакомпанії, в екіпажі були громадяни Білорусі, Росії та України.

«Зараз всі обставини з’ясовуються. Ймовірно, на борту перебували 7 осіб»,зазначили в компанії.

Російські ЗМІ з посиланням на екстрені служби пишуть, що загинули всі семеро, але наразі знайшли тіла тільки п’яти загиблих. Даний літак експлуатувався з 1968 року.

Російський «Telegram»-канал «Mash» пише, що на борту нібито були українці Олег Щучко (другий пілот) та Олександр Чуприненко.

Журналісти звернулося за коментарем до Міністерства закордонних справ.

У Російській Федерації розбився вантажний літак, на борту якого були 7 осіб. Катастрофа сталася в Іркутській області,повідомляє «Telegram» МНС Росії.

Повідомляється, що катастрофа сталася при заході на посадку в семи кілометрах від Іркутська. Спочатку літак Ан-12 пропав з радарів, потім було виявлено місце аварії. Також відомо, що після падіння літак загорівся, рятувальники гасять пожежу.

Вантажний літак належав білоруській компанії «Гродно», він слідував за маршрутом Якутськ–Іркутськ. На даний момент офіційної інформації про кількість загиблих немає.