«У себе вдома»: на Львівщині затримали наркоторгівця

«У себе вдома»: на Львівщині затримали наркоторгівця

Раніше судимому 50-річному місцевому мешканцю повідомлено про підозру у незаконному зберіганні та збуті наркотиків. Йому загрожує покарання — позбавлення волі на строк до десяти років. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

Оперативники кримінальної поліції спільно із слідчими відділення поліції № 2 Стрийського районного управління поліції встановили, що чоловік неодноразово реалізовував наркозалежним особам наркотичний засіб «бупренорфін» за місцем свого проживання.

У помешканні чоловіка правоохоронці виявили та вилучили наркотичні засоби, грошові кошти, отримані від протиправної діяльності, та інші речові докази.

Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Додамо, що Бупренорфін — синтетичний лікарський засіб, що належить до групи опіоїдних анальгетиків.

Бупренорфін позиціонується як препарат, при застосуванні якого спостерігається менша кількість побічних ефектів, ніж при застосуванні інших наркотичних анальгетиків ряду опіоїдів, найчастішими з яких є пригнічення дихання, сонливість, біль голови, нудота, блювання, сухість у роті. Іншими побічними явищами при застосуванні препарату можуть бути запаморочення, загальмованість, галюцинації, сплутаність свідомості, порушення рівноваги, свербіж шкіри, шкірний висип, набряк Квінке, кропив'янка, анафілактичний шок, некроз печінки.

новини новини Львовакримінальні новини Львова Бупренорфін