У ТЦК епічно пояснили смерть чоловіка після ночі перебування у військкоматі (ВІДЕО)

В чоловіка був переламаний череп.

У ТЦК епічно пояснили смерть чоловіка після ночі перебування у військкоматі (ВІДЕО)

На засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради очільники ТЦК на Житомирщині давали пояснення, чому чоловік після ночі в військкоматі помер від важких травм голови. Відео опублікував народний депутат Олексій Гончаренко.

На опублікованих кадрах один із військкомів каліченою українською мовою, запевняє, що чоловік добровільно погодився поїхати в ТЦК.

За його словами, чоловік мав напередодні з’явитися на медкомісію, але сказав, що “пробухав” і погодився їхати, якщо його відвезуть. 

Члени слідчої комісії зачитали пояснення, які надавали в ТЦК після смерті чоловіка, в якому йшлося, що “у зв’язку зі станом новоприбулого, прийнято рішення відправити його додому”. Водночас за даними наркологічної експертизи, в його організмі не виявлено алкоголю. 

“Він [алкоголь] вичерпався під час перебування в РТЦК?” - іронічно спитали у військкомів.

“Коли йому заступник з мобілізаційної роботи запропонував повісточку на наступний день, він сказав — я туди не дійду, то чого мені йти додому, можна я у вас переночую, ви мене покормите. Він же проживав один, батько і сестра про нього не піклувались, постійного місця роботи не було і він працював “за сто грам”, - пояснював у відповідь представник обласного ТЦК.

Представники слідчої комісії продовжували розпитувати, яким чином з організму доставленого до ТЦК чоловіка випарувався весь алкоголь і чому наступного дня, коли до нього викликали швидку, в чоловіка був переламаний череп.

“Ми нікого не вбивали”, - переконував військком.

війнаРФРосіямобілізація мобілізація в УкраїніТЦКсмерть в ТЦК