У Винниках горіла квартира

На щастя вдалося врятувати людину

У Винниках горіла квартира

У місті Винники, внаслідок пожежі в квартирі, ледь не загинув 40-річний чоловік. Про це, 11 липня, повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

Так, 10 липня, о 20:26 год., до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в місті Винники, на вулиці Кільцева, 2.

«Пожежа виникла в квартирі на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

Як з’ясувалось на місці події, на момент пожежі, в квартирі перебував власник помешкання — чоловік, 1982 року народження», — повідомили в ДСНС.

Вогнеборці, з допомогою висувної драбини, через вікно приступили до проведення робіт з гасіння пожежі, паралельно проводились роботи з відкривання дверей до помешкання з допомогою ручного інструменту.

Під час розвідки, у кімнаті на дивані рятувальники виявили власника. Чоловік був при свідомості, але самостійно покинути помешкання не міг.

Тож, вогнеборці вивели чоловіка із небезпечного помешкання, наповненого токсичним димом, на свіже повітря та передали працівникам медичної допомоги. Після огляду медиків, потерпілого було госпіталізовано з діагнозом отруєння продуктами горіння у Львівську обласну клінічну лікарню.

«О 20:37 год. вогнеборці локалізували пожежу, та о 20:39 год. ліквідували в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі, вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 2 кв. м», — додали в ДСНС.

Причини та обставини виникнення пожежі з’ясовують правоохоронні органи.

Нагадаємо, сьогодні рятувальники деблоковували тіло загиблого водія внаслідок ДТП.

новини Львова новини Львівщинипожежа Винники пожежа в квартирі