Український телеканал перемонтував шоу, щоб вирізати українку, яка мовчить про війну

Шоу без журі через суддю

Український телеканал перемонтував шоу, щоб вирізати українку, яка мовчить про війну

Телеканал «СТБ» узгодив з правовласниками новий формат шоу «Танці. World of Dance», що виключає участь колаборантів у проєкті. Про це телеканал повідомив у «Instragram».

Мовник погодив з правовласником формату «World of Dance» оновлену версію шоу без журі через суддю, яка продовжила співпрацю з країною-ворогом.

На початку лютого телеканал «СТБ» оголосив про початок зйомок масштабного шоу «Танці. World of Dance», яке є українською адаптацією всесвітньовідомого формату компанії NBCUniversal. Прем’єра шоу була запланована на березень, але відкладена через початок повномасштабного вторгнення росії в Україну. 

Одна з судей проєкту, громадянка України Тетяна Денисова, відмовилась від публічного засудження російського терору та заяв на підтримку України. У зв’язку з цим, телеканал «СТБ» ще навесні прийняв рішення припинити будь-яку подальшу співпрацю з Денисовою та виключити її прояви у головній танцювальній прем’єрі осені.

Канал перемонтував відзняті до 24 лютого епізоди, вирізавши всі фрагменти за участю журі.

В оновленій прем’єрі “Танці. World of Dance» українці побачать неймовірні виступи учасників самого різного віку і танці самих різних жанрів. Оцінюватимуть танцівників і танцівниць тільки глядачі.

шоувійнаРФРосіяДенисоваСТБукраїнський телеканал