Українська блогерка танцювала під російську музику на тлі портретів загиблих воїнів (ВІДЕО)

Анна Алхім

Українська блогерка танцювала під російську музику на тлі портретів загиблих воїнів (ВІДЕО)

Скандальна блогерка Анна Алхім прокоментувала відео, у якому вона танцює посеред вулиці у Хмельницькому, на якій вшановують памʼять загиблих захисників України, під трек російської співачки Макфи. 

«Це було в центрі міста, я не звернула уваги, що там меморіал. Я його дійсно не бачила. Я була сфокусована на снігу, ліхтарі, своєму обличчі. Я виклала це відео, подивилася кілька разів, пішли нормальні коментарі. І потім з часом написала дівчина коментар про те, що позаду меморіал», - сказала Алхім.

Вона додала, що не мала наміру глузувати з українських військових.

«У моїй голові неприпустима думка, щоб я насміхалася з військових. Я не вірю в те, що люди взагалі можуть у це вірити, знаючи мене або навіть не знаючи. Я живу в Україні, ви приколюєтеся? Я допомагаю військовим. Я поважаю військових, тим більше поважаю військових, які загинули за нашу країну. Як я взагалі можу насміхатися – це маячня», – наголосила Алхім.



Читайте також: Блогерка-мільйонниця пояснила, чому її коханий відпочивав на Мальдівах «як волонтер»

За словами блогерки, українці хочуть робити з неї ворога, а на добрі справи не звертають уваги. Відео вона вирішила не видаляти, адже, на її думку, його вже всі зберегли.

блогеркавійнаРФРосіяскандалАнна Алхім