В кремлі знову заговорили про перемовини з Україною

От знову

В кремлі знову заговорили про перемовини з Україною

Диктатор рф володимир путін черговий раз заявив про мирні перемовини з Україною. Про це путін сказав в ефірі пропагандистського телеканалу «Росія-1» в інтерв'ю програмі «Москва. Кремль. Путін». 

Очільник кремля сказав, що рф нібито готова домовлятися, однак як завжди, звинуватив Україну у неготовності до переговорного процесу.  

«Ми готові домовлятися з усіма з учасниками цього процесу про прийнятні якісь розв'язки, але це їхня справа – не ми ж відмовляємося від переговорів, а вони», - заявив диктатор.

Відповідаючи на запитання журналіста про те, хто і що має зробити для того, щоб відступити від нинішньої небезпечної межі у протистоянні потенціалів Москви та НАТО, путін сказав, що «Росія діє у правильному напрямку і захищає свої національні інтереси».

Диктатор також заявив про якусь іншу філософію, що нібито:

«росія щодо України не могла повестися так само цинічно, як Захід». Очільник Кремля також висловив впевненість, що «99,9% росіян готові покласти все на користь Батьківщини».

Так, путін 22 грудня висловивився, що Сполучені Штати та Україна «водили за носа» Кремль, обіцяючи мирні домовленості. 

Як повідомлялося раніше, путін поскаржився на те, що США досягли результату у своїх начебто спробах роз'єднати російський та український народи

 

війна Путін кремль переговори