В ОВА відповіли, чи готові дороги Львівщини до зимового сезону

Крім того, в області діють стоянки для відстою великогабаритного чи легкового транспорту

В ОВА відповіли, чи готові дороги Львівщини до зимового сезону

На Львівщині снігоочисна техніка повністю готова до експлуатації взимку, також підрядники завершують заготівлю сумішей для посипання.

Про це розповів заступник начальника Львівської обласної військової адміністрації Юрій Бучко, пише «Гал-Інфо».

Підрядні компанії ТОВ “Онур”, ТОВ “Техно-буд-центр”, ПП “Рома” і ТОВ “ШЛЯХОВИК-Т” активно готуються до зими та забезпечені 480 одиницями техніки.

“Кожен підрядник займається заготівлею солі та піску. Станом на сьогодні забезпечено близько 40 % потреб області на зимовий сезон. Це шість тисяч тонн солі та понад двадцять тисяч кубів піску”, — додав він.

Крім того, в області діють стоянки для відстою великогабаритного чи легкового транспорту.

“У нас на території області облаштовано 21 стоянку. Враховуючи стоянки й заправки це 51 об’єкт”, — повідомив заступник.

Також цьогоріч вперше на Львівщині завершують облаштування спецстоянок для відстою транспорту в пунктах пропуску “Шегині” і “Краковець”.

“Зараз облаштовують санвузли. Там будуть місця для обігріву, буфет, кафе, щоб можна було добу чи більше там простояти”, — додав Бучко.
Також заступник начальника ЛОВА розповів, що Львівщина налічує 6,5 тисяч кілометрів доріг місцевого значення, 1600 кілометрів — це дороги державного значення. Цьогоріч служби автомобільних доріг отримали фінансування у межах 600 мільйонів гривень на 1600 км, де проводиться експлуатаційне утримання.

Нагадаємо, у Львові стартує опалювальний сезон для населення.

автодорогаЛьвівщинаЛОВАзимовий сезонснігоочисна техніка