Відео моменту смертельної ДТП у Харкові в якій загинули водій та пасажири таксі - жінка і трирічна дівчинка (ВІДЕО, ФОТО)

Відео моменту смертельної ДТП у Харкові в якій загинули водій та пасажири таксі - жінка і трирічна дівчинка (ВІДЕО, ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода з загиблими сталася 25 листопада, о 18:25 год, на окружній дорозі Харкова. Про це повідомляла "Варта1".

Як повідомили у пресслужбі поліції Харківської області, загинуло троє людей.

«У районі перехрестя кільцевої дороги та вулиці Салтівське шосе відбулось зіткнення автомобіля «Chevrolet Nubira», який рухався зі сторони міста Вовчанськ у напрямку Харкова та перетинав вказане перехрестя на зелений сигнал світлофора, з автомобілем «MAN» з напівпричепом, який рухався по кільцевій дорозі зі сторони села Затишшя у напрямку автодороги «Харків-Липці» та перетинав перехрестя на червоний сигнал світлофора.  Після зіткнення авто, «MAN» з напівпричепом перекинувся на лівий борт на зустрічну смугу руху, де в цей час перебував автомобіль таксі «Renault Logan»», — розповів т. в. о. начальника слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов.

У прокуратурі Харківської області оприлюднили і сам момент ДТП та відео з місця смертельної автопригоди.

https://youtu.be/fWAKsgv5WYU

Крім того, напівпричеп сконтактував з автомобілем «Suzuki СХ-4», який у цей час також знаходився на зустрічній смузі руху.

https://youtu.be/FB7KMxhEm60

Внаслідок ДТП, водій таксі та двоє його пасажирів, у тому числі малолітня дитина, загинули на місці пригоди. Пізніше стало відомо, що загиблі — жінка, 1972 року народження, та дівчинка, 2018 року.

Водії автомобілів «Chevrolet» та «Suzuki», а також пасажир одного з легковиків з тілесними ушкодженнями доставлені до лікарні.

41-річного водія вантажівки «MAN» поліція затримала в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді тюремного ув’язнення на термін від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до 3 років.