Відомий український гурт співатиме з «путіністкою» на одному фестивалі

Пояснення від гурту «KAZKA»

Відомий український гурт співатиме з «путіністкою» на одному фестивалі

Українська співачка, солістка гурту «KAZKA» Олександра Заріцька відповіла на гнівні коментарі щодо участі у фестивалі «Sziget», який відбудеться в Будапешті з 10 по 15 серпня і на ньому виступить російська діджейка Ніна Кравіц.

Вона пояснила свою позицію на сторінці в «Instagram».

Заріцька наголосила, що, аби нагадати про війну в Україні, гурт «KAZKA» стане спікером на головній сцені фестивалю у спеціальному сегменті «We Stand with Ukraine».

«Ми з гордістю представимо Україну. Для нас важливо донести до європейців про те, що війна триває, що жодні компроміси з ворогом неможливі, і чому мир у світі можливий тільки якщо у цій війні переможе Україна. Разом із нами на головній сцені також з’являться українські біженці, люди, які змушені були тимчасово рятуватися від цієї кривавої війни за кордоном. Ми покажемо реальні кадри того, що відбувається в нашій з вами країні на головній сцені найбільшого європейського фестивалю», — написала Заріцька.

Вона пояснила, що Україна зараз тримає лінію розмежування між пеклом та демократичними цінностями, диктаторством і демократією.

«Давайте вивчати інформацію та не бути бездумним стадом», — написала вона в сторіз.

Нагадаємо, «Kalush Orchestra» відреагував на можливий виступ на одній сцені з росіянками.

війнаРФРосіяконцертKAZKAспіваки