Військові розповіли, як закінчити війну росії проти України

Воїни, які воюють на “Леопардах”

Військові розповіли, як закінчити війну росії проти України

Перемогти Росію ми поки не можемо, тому треба щось міняти, треба щось робити, для того, щоб у нас з’явилось більше можливостей.  Про це в ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській розповіли механік-водій Сергій Зверєв і головний сержант роти Ігор Ігнатенко, які воюють на “Леопардах”.

“Хоча б до кордонів 1991 року, щоб їх видавить. Про повну перемогу над Росією… маленька ми держава, але свою територію треба відстоювати. Це я так думаю. Практика показує, що немає іншого вибору”, — сказав Сергій Зверєв.

Якщо росіяни спробують зупинити війну в тих кордонах, які є сьогодні, і заморозити ситуацію, війна знову спалахне через кілька років.

“Розумні люди знають, чим це закінчиться. НАТО — це одно діло. А так це буде знов те ж саме АТО. Мине шість-десять років. Та саме Чечня буде, те саме буде в нас. Їм перемир’я — це накопичення зброї, техніки. І наступний наплив буде ще важчий, ніж те, що було зараз”, — вважає Сергій Зверєв.

 “Це просто нарощування ВПК. Вони зроблять якісь висновки з війни, змінять тактику, стратегію. І через 5-10 років, я думаю, Київ будуть не за три дні “брати”, а за два. Ну, грубо кажучи. Бо це буде ще важча війна. Вони зараз вже вчаться. Вони щось побачили, чомусь навчилися. І вже стають на промислові рейки. Це в умовах війни. А що буде в умовах миру в них?” — додав Ігор Ігнатенко.

війнаРФРосіявійськовізавершення війнисценарії завершення війни