Військовий попередив, про ймовірне посилення російських ракетних ударів

Бережіть себе!

Військовий попередив, про ймовірне посилення російських ракетних ударів

З точки зору впливу на війну масовані ракетні удари росії по цивільній інфраструктурі не мають сенсу. Про це «24 каналу» розповів військовослужбовець ЗСУ та політолог Кирило Сазонов.

Ворог вкотре не здійснив «понеділкову» атаку по Україні — не означає, що її може не бути в інший день.

«Усі чекали у понеділок потужного ракетного удару. Його не було, але це не означає, що його не буде у вівторок, у середу, у четвер тощо. Водночас, дуже багато дронів, за інформацією наших розвідників, відправляють до білорусі — для ударів по Києву та Західній Україні», — пояснив політолог.

Незабаром росія все-таки може повторити свої терористичні атаки.

«Енергетики, звичайно ж, творять чудеса, але головне, до чого ми приходимо — росія за допомогою ударів по інфраструктурі та енергетиці хотіла зламати Україну й у путіна це не виходить. По фронту — у нас у всіх генератори й «старлінки» є. Питання лише у паливі. Загалом, удари по армії Україну не послаблюють», — сказав військовий.

Окупанти сподівалися зламати моральний дух народу, але нічого з того не вийшло.

«Українці терплять відключення, торгові центри та магазини ставлять генератори, а українці купують ліхтарики та свічки. Українці не ламаються і «зчепили зуби»: як на фронті, так і в тилу. Тому ці удари даремні. Вони завдадуть нам певних збитків, але українців не зламають — це вже очевидно», — підкреслив Сазонов.

Нагадаємо, чому росія кожного понеділка масовано обстрілює Україну.

війнаРФРосіяракетидрониракетна небезпекаракетні ударипонеділок