Виконком ЛМР затвердив три рішення «Про зміни до міського бюджету на 2017 рік»

Виконком ЛМР затвердив три рішення «Про зміни до міського бюджету на 2017 рік»

Зокрема, виділено 25 млн. грн. обласній адміністрації за послуги з вивезення сміття, також виділили на ремонт храму святого Івана Золотустого та покращення матеріально-технічної бази в навчальних закладах міста. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Згідно з одним із них, із загального фонду міського бюджету виділяється субвенція обласному бюджету на відшкодування послуг вивезення твердих побутових відходів у сумі 25 млн. грн. Це перший транш.

Також виконавчий комітет прийняв рішення про виділення з резервного фонду міського бюджету 1 млн. 494 тис. грн. для проведення невідкладних аварійних робіт з виведення з аварійного стану підпірної стінки на вул. Лисенка, 43 (Храм святого Іоана Золотоустого). 

«Через довготривалу експлуатацію підпірної стінки і не проведення підтримуючих ремонтів, а також при непрацюючій дренажній системі, внаслідок чого є перезволоження гранту і силове навантаження шару землі на підпірну стінку, довжиною 48 м та висотою близько 3, 5 м, – сталося вертикальне відхилення від осі кам’яної вкладки до 5 градусів і часткове руйнування та обвал кам’яної вкладки з природного каменю підпірної стінки, особливо нижньої частини, де випали кам’яні блоки. Також в аварійному стані є сходи, які ведуть на прибудинкову ділянку перед південним фасадом храму Святителя Івана Золотоустого. Зокрема, через їхню довготривалу експлуатацію без проведення підтримуючих ремонтів, і силового навантаження шару землі на їхню огороджуючу стінку, сталося часткове руйнування кам’яних сходинок та кладки з природного каменю», - розповів голова Личаківської районної адміністрації Іван Лозинський.

Та затвердив надходження субвенції з обласного бюджету міському бюджету в розмірі 840 тис. грн. для покращення матеріально-технічної бази в навчальних закладах міста, відповідно до Програми розвитку освіти Львівщини.