Влада одного з міст на Львівщині зобов'язала ФОПів відправити своїх працівників у ТЦК та СП

Влада одного з міст на Львівщині зобов'язала ФОПів відправити своїх працівників у ТЦК та СП

У Дрогобичі, що на Львівщині міська влада зобов’язала ФОПів відправити своїх працівників у ТЦК та СП для уточнення військово-облікових даних.  Про це повідомила міськрада Дрогобича.

“З метою дотримання правил військового обліку, виконання військового обов’язку призовниками, військовозобов’язаними та резервістами, наголошуємо на необхідності фізичним особам-підприємцям (ФОП), які зареєстровані на території Дрогобицької ТГ та використовують найману працю, забезпечити прибуття осіб (найманих працівників) чоловічої статі віком від 20 до 60 років, які проживають на території Дрогобицької територіальної громади, до Дрогобицького РТЦК та СП для уточнення військово-облікових даних», - йдеться у повідомленні.

Президент Володимир Зеленський підписав закони про продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні на 90 діб – до 13 травня 2024 року. 

Читайте також: Залякували, погрожували і били: два співробітники ТЦК зі Львівщини пішли під суд за агресію до «ухилянтів» (ФОТО)

Чоловіки віком від 18 до 60 років можуть бути мобілізовані до війська після вручення повістки та відповідної перевірки стану здоров’я.



новини ЛьвівщиниФОП Львів війна мобілізація ТЦК та СП