«Вона всіх у дворі дістала»: школяр розповів по вбивство 6-річної дівчинки

«Вона всіх у дворі дістала»: школяр розповів по вбивство 6-річної дівчинки

28 липня всю Україну сколихнула новина про вбивство і зґвалтування 6-річної дівчинки в Харківській області. Тіло Мирослави знайшли в покинутій будівлі. В ефірі шоу «Говорить Україна» Богдан розповів про подробиці трагедії.



У вбивстві звинуватили 13-річного підлітка Богдана, який виявився сусідом дівчинки.

За словами Богдана, дорослий чоловік на мотоциклі попросив його привести Мирославу до закинутого будинку. Чоловік пообіцяв школяру розібратися з дівчинкою, яка його діставала.

«Вона всіх у дворі дістала», — сказав школяр.

Одна з сестер Богдана перепитала, чи пропонували йому вбити Мирославу, хлопець відповів ствердно. А також зазначив, що їх втрьох ніхто не бачив, тому що чоловік чекав його на місці злочину.

Сусіди кажуть, що під час пошуків дівчинки Богдан вів групу від місця злочину. Мама Богдана, не вірить, що її син міг убити Мирославу і впевнена, що без дорослих не обійшлося.

«Я не вірю, що це мій син зробив. І серце моє відчуває, що це не він. Я боюся самосуду. Будь ласка, знайдіть справжнього вбивцю», — сказала мама Богдана.

Сім’я школяра розповіла про двох чоловіків, які, на їхню думку, можуть бути причетні до вбивства Мирослави. Вони обидва відбували покарання в колонії і недавно вийшли на свободу. Один з чоловіків був засуджений за зґвалтування малолітньої родички, а другий — періодично зустрічався з 15-річною сестрою Богдана.

Поліція їх вже допитала, але поки офіційно обвинуваченим у цій справі вважається тільки 13-річний підліток.

Мама 6-річної Мирослави розповіла, що неофіційно судмедексперти повідомили рідним, що дівчинку зґвалтували, але результати експертизи будуть готові впродовж місяця.