Ворог атакував Одещину: наслідки уражень (ФОТО, ВІДЕО)

Що відомо

Ворог атакував Одещину: наслідки уражень (ФОТО, ВІДЕО)

Окупанти рф у ніч на четвер, 25 січня, вдарили по території України 14 дронами-камікадзе типу «Шахед», 11 з них було знищено. Про це інформують Повітряні сили.

БпЛА типу “Shahed-136/131” запускали з району Приморсько-Ахтарськ – рф. та мис Чауда – Крим, а також чотирма зенітними керованими ракетами С-300 з Бєлгородської обл. – рф. у напрямку Харкова та однією – з окупованої Донеччини.

«До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи і мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України. В результаті бойової роботи знищено 11 «шахедів» у межах Одеської та Миколаївської областей», - повідомили у Повітряних силах.

Зокрема, внаслідок атаки по Одесі є пошкодження цивільної житлової інфраструктури, в місці уражень була пожежа. Працювали відповідні служби. Також відомо про двох травмованих чоловіків. Про це повідомили у матеріалі Суспільного.

Унаслідок збройної агресії РФ були пошкоджені житлова багатоповерхівка та меблевий склад, повідомили у поліції. Правоохоронці фіксують наслідки дронової атаки.

Рятувальники ліквідовували наслідки атаки:

Відео ДСНС

У міській раді Одеси повідомили, що пошкоджена багатоповерхівка розташована в Хаджибейському районі. На верхніх поверхах зруйноване міжповерхове перекриття.
«Бачимо, що це буде не косметичний, а капітальний ремонт. Фахівці будуть з'ясовувати наскільки постраждали несучі конструкції», — повідомив міський голова Геннадій Труханов.

Фото: Нацполіція, Суспільне

Голова ОВА Олег Кіпер повідомив, що попередньо є двоє постраждалих.

Читайте також: Внаслідок ворожих ударів по Купʼянщині загинула мирна людина (ФОТО)

«Попередньо відомо про двох постраждалих. Інформація уточнюється.», - йдеться у дописі.

 

Новини України новини Одеси війнаатакиОлег Кіпер Генадій Труханов