Ворог атакував житловий сектор Миколаївщини «Іскандерами»

Нелюдські вчинки

Ворог атакував житловий сектор Миколаївщини «Іскандерами»

Минулої доби на 1 січня росіяни вдарили по житловому масиву Миколаєва шістьма ракетами типу «Іскандер». Про це повідомив 1 січня голова ОВА Віталій Кім у Telegram

За словами Кіма, повністю зруйновано два житлові будинки, пошкоджено ще 12 житлових будинків та три навчальні заклади.

«Миколаїв був обстріляний 6 ракетами типу «Іскандер», за даними ЗСУ. Треба ж бути такими дерев'яними, щоб такими ракетами житловий сектор атакувати. Також сталася пожежа на території гаражного кооперативу. Пошкоджено близько 20 гаражів. Загоряння оперативно ліквідували рятувальники ДСНС. Внаслідок обстрілу постраждали семеро людей», - повідомив Кім.

Крім того, і 31 грудня, о 23:34 та 1 січня, починаючи з 04:10 ворог завдав ударів по портовій зоні та населеному пункту Очаківської громади.

«Частково зруйновано та пошкоджено житлові та багатоповерхові будинки, підприємство, зафіксовано чотири пожежі. Наслідки обстрілів уточнюються. Постраждалих немає», - додав глава ОВА.

Також вранці, 1 січня, під ворожим обстрілом опинився населений пункт Куцурубської громади. Там пошкоджено житловий будинок. Постраждалих, на щастя, немає.

«У Первомайському, Баштанському та Вознесенському районах день і ніч пройшли відносно спокійно», - зазначив чиновник.

Кім заявив, що за інформацією повітряного командування Південь, 31 грудня в період часу з 22:00 до 23:30 силами та засобами протиповітряної оборони над Миколаївщиною було знищено сім ворожих дронів-камікадзе Shahed-136.

Додамо, що новорічна в Україні була неспокійною

війна жертвиновини Миколаївщини