«Встигла зайти у ванну»: жителі постраждалого будинку в Кривому Розі розповіли про пережитий ракетний удар (ВІДЕО, ФОТО)

Пощастило на жаль не всім: росіяни забрали життя молодого подружжя та жінки

«Встигла зайти у ванну»: жителі постраждалого будинку в Кривому Розі розповіли про пережитий ракетний удар (ВІДЕО, ФОТО)

У п’ятницю 16 грудня російська ракета вдарила в цивільний об’єкт, зруйнувавши один з під’їздів багатоквартирного будинку в Кривому Розі. Під уламками опинилися цілі родини. Про те, що довелося пережити мирним людям, повідомляють в репортажі «Свої»

На момент виходу матеріалу рятувальники продовжували пошуки мами, її півторарічної дитини та чоловіка. Згодом матір дістали з-під завалів! На жаль, жінка загинула.

Загалом, внаслідок російського ракетного удару по будинку у Кривому Розі загинули троє людей – молоде подружжя та літня жінка.Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

«Це будинок у Кривому Розі після ранкового прильоту ворожої ракети. Російська атака обірвала три життя. Загинула 64-річна жінка і молоде подружжя. Під уламками будинку ще лишається їхній маленький син. Поранення отримали 13 людей, з яких 4 – діти. Всіх забрали до лікарні. У важкому стані після атаки перебуває 7-річна дівчинка», – йдеться в заяві голови області.  

Люди діляться з журналістами пережитим горем:

«О 9:04 вибух, спалах, все повилітало, я навіть не зрозумів, що трапилось. Потім дивлюся, уламки, крики людей, стогін. Я був у шоку. Мені ще пощастило, відносно», – каже мешканець будинку Іван.

Вибухом зруйновано кілька верхніх поверхів будинку. Ніна Григорівна збиралася на прийом до стоматолога, проте зараз жінка з лопаткою та віником збирає уламки скла з підлоги власної квартири. Каже, її врятувало те, що за дві хвилини до вибуху пішла у ванну.

«Кілька хвилин як я зайшла в ванну, і в кухні все грохнуло. Якби я там стояла, мене б там придавило, бо вікна вилетіли з рамами, з усім, і люстра. Сильний гуркіт і все. У ванній теж кахель пішов, але я хоч в стороні стояла. То зачепило трохи й все», – пригадує Ніна Григорівна.

 «Зруйновано геть усе, – каже одна з мешканок будинку. – Оце ж тільки поснідав мій синочок, слава Богу вийшов живий-здоровий. А ремонт відновиться».  

Серед постраждалих троє дітей. Це дівчинка і хлопчик трьох років, а також дівчинка семи років.

«Тільки сів на диван, в цей момент вибух, – каже Олександр Іванович. – І оце винесло мені тут. Я відразу не зрозумів, що, а потім як глянув – там жах. Там нічогісінько не залишилося. Я чув, що кричали люди, плакав хтось». 

На місці прильоту працюють усі екстрені служби.

Нагадаємо, окупанти вранці 16 грудня влаштували черговий масований ракетний удар по Україні.

 

Кривий Рігзлочини Росіїзагинули люди загинули мирні людиракетна атака росії