Як покарали водія маршрутки, який довів пораненого воїна до сліз

Повістку дали

Як покарали водія маршрутки, який довів пораненого воїна до сліз

У Рівному працівники військкомату вручили повістку водієві маршрутки, про якого написала одна із пасажирок та звинуватила його в публічному приниженні військовослужбовця. Про це пише Суспільне.

Пасажирка маршрутки Селець — Дубровиця — Рівне Людмила Главацька повідомила, що стала свідком приниження водієм військового. Воїн у формі підсів у маршрутку в Сарнах, у нього в руках були пакунки та рюкзак. 

”Зайшов і попросив у водія: «Я пройду, а гроші передам, бо зараз не в змозі дістати». І що ви думаєте, водій грубим, нахабним голосом сказав: «Ні, давай зараз, я вам не довіряю». Військовий тихенько поставив свої пакети, зняв рюкзак, дістав гроші, заплатив і тихенько сів на задніх місцях у маршрутці. Привернули увагу сльози, які бігли у захисника по щоках майже без перестанку аж до Дубровиці” - написала жінка.

Згодом боєць розповів, що їде додому після другого поранення.

“При виході військовий таки підійшов і сказав: «Мені не обідно за себе, але може ти трошки ввічливіше стався до військових». На що знову отримав гримливою мовою: «Ти мені не тикай, бо зараз як тикну». Звідки у людини стільки ненависті до військових? За що і за кого вони там в пеклі дивляться в очі смерті?”, — написала очевидиця.

Начальник обласного департаменту інфраструктури Федір Мисюра, який також перебуває у лавах ЗСУ, повідомив, що мав розмову із перевізником.

“Ми дійшли висновку, що цей водій безапеляційно має бути звільнений. У нього репутація не з кращих. Перевізникам характеристика з даними і рекомендаціями не допускати його до роботи теж надана”, — сказав Федір Мисюра.

Читайте також: на Львівщині судитимуть п'яного водія

Речниця обласного ТЦК та СП Тетяна Камерістова повідомила, що цьому громадянинові  вручено повістку. Він прийшов до Рівненського об’єднаного міського ТЦК та СП для уточнення облікових даних. Опісля, буде вирішено, чи дозволяє стан здоров’я його мобілізувати.

водійвійнаРФРосіявоїнобраза воїна