Задушив, а тіло кинув у криницю: затримали неповнолітнього підозрюваного у вбивстві 16-річної дівчини (ВІДЕО, ФОТО)

Задушив, а тіло кинув у криницю: затримали неповнолітнього підозрюваного у вбивстві 16-річної дівчини (ВІДЕО, ФОТО)

У Кіровоградській області правоохоронці встановили підозрюваного у вбивстві 16-річної дівчини, чиє тіло знайшли на дні криниці.

Про це повідомили  на каналі Департаменту карного розшуку.

Нещодавно, 16 серпня, до поліції звернувся батько безвісти зниклої 16-річної мешканки одного із сіл Кропивницького району. Дитина без будь-якої причини не повернулася додому, перестала виходити на зв’язок, її місцезнаходження не було відомо ні близьким, ні друзям.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження.



Під час масштабних пошукових заходів тіло дівчинки з ознаками насильницької смерті знайшли у закинутому колодязі через два дні.

«Під час подальшого досудового розслідування встановлено, що неповнолітня загинула від механічної асфіксії. Поліцейські Кіровоградщини з’ясували що саме робила та з ким спілкувалася дівчина в свій останній день життя. Завдяки зібраній інформації слідчі у взаємодії з працівниками карного розшуку визначили, що до вчинення холоднокровного вбивства може бути причетний — 16 річний місцевий мешканець, який проживав неподалік з місцем виявлення тіла», — повідомили у поліції.



За місцем проживанням підозрюваного було невідкладно проведено всі необхідні слідчі дії та вилучено ряд речей.

«У ході проведення подальших слідчих дій та експертних досліджень причетність юнака до вчинення вбивства підтверджена. Наразі, зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні ним вказаного кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України та обрано міру запобіжного заходу — тримання під вартою», — додади у поліції.

[arve url=«https://youtu.be/J3SUIiYnzsE» loop=«no» muted=«no» /]