Загинули люди: на Тернопільщині перекинувся автобус з пасажирами (ФОТО, ВІДЕО)

Також багато травмованих

Загинули люди: на Тернопільщині перекинувся автобус з пасажирами (ФОТО, ВІДЕО)

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на Тернопільщині троє людей загинуло, а чотирьох з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості госпіталізували до лікарні . Про це повідомили у прес-службі поліції Тернопільської області.

Так, 19 лютого, близько 22:30 дорозі «Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль» при в’їзді в село Стара Брикуля, Микулинецької територіальної громади, перекинувся автобус, який здійснював нерегулярні перевезення «Буковель-Тернопіль».

За попередньою інформацією правоохоронців,  керманич автобуса не впорався з керуванням на слизькій дорозі, з'їхав у кювет і там перекинувся.

«На момент ДТП в транспортному засобі перебувало 34 пасажири. Троє з них загинуло. Чотирьох з забоями, переломами та іншими тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні. Одна людина у важкому стані», - прокоментував начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол.

У водія взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Попередньо він тверезий. Чоловіка затримали згідно зі статтею 208 КПК.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до частини 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Вирішується питання про обрання кермувальнику запобіжного заходу.

Триває слідство.

Також на Львівщині сталася смертельна ДТП

смертельна ДТП новини Тернопільщини загинули люди перекинувся автобус