Залужний заговорив про покарання щодо скандалу із «завищеними цінами на харчі для ЗСУ»

А також закликав не «перекладати відповідальності чи провини підлеглих на керівників»

Залужний заговорив про покарання щодо скандалу із «завищеними цінами на харчі для ЗСУ»

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний відреагував на скандал із завищеними цінами на продукти харчування для ЗСУ. Він наголосив, що в Міністерстві оборони сповідується «нульова толерантність до корупції». 

Про це він написав у соцмережах. 

 Залужний наголосив, що через повномасштабну війну росії проти України, потреби ЗСУ стрімко зросли, проте військове керівництво долає ці виклики. 

"Військовослужбовці Збройних Сил забезпечені амуніцією, формою, харчуванням належної якості та в достатній кількості. У Міноборони та Збройних Силах України сповідується нульова толерантність до корупції. Тому будь-яка інформація про можливі її прояви повинна ретельно перевірятися, отримувати правову оцінку та відповідне реагування", - наголосив Залужний. 

Головнокомандувач ЗСУ закликав не «перекладати відповідальності чи провини підлеглих на керівників», оскільки це шкодить армії та суперечить стандартам НАТО. 

Нагадаємо, 21 січня, в Україні спалахнув скандал навколо інформації про те, що Міністерство оборони уклало контракт на закупівлю продуктів харчування для ЗСУ за завищеними цінами.

Зокрема, у  Міноборони офіційно відреагували на скандал з продуктами для військових.

скандалМіноборониВалерій ЗалужнийГоловнокомандувач ЗСУпродукти для ЗСУзавищені ціни для ЗСУ