Зброю, боєприпаси та наркотики вилучили правоохоронці у Стрию

Зброю, боєприпаси та наркотики вилучили правоохоронці у Стрию

Під час санкціонованого обшуку правоохоронні органи виявили та вилучили у зловмисника зброю, гранати та наркотики. Затриманий чоловік раніше судимий.


Вчора, 19 квітня,  працівники Управління протидії наркозлочинності у місті Стрий провели обшук у квартирі, яку винаймав 42-річний місцевий мешканець. В ході обшуку правоохоронці  виявили зброю та наркотики. Про це на своїй сторінці у соціальних мережах повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.


«Чоловік зберігав у помешканні два пістолети, перероблені на бойові, 61 патрон, з ознаками перероблених з травматичних на бойові, дві гранати «Ф1» із запалами до них та обладнання для змінення конструкції зброї та набоїв. Встановлено, що перероблену зброю він мав намір продати», - повідомив начальник Управління протидії наркозлочинності ГУНП у Львівській області підполковник поліції Ігор Мороз.


Також правоохоронці вилучили два поліетиленові пакети вагою 6 грам з порошкоподібною речовиною, подібною на амфетамін та пакет з речовиною рослинного походження, схожою на марихуану – близько 90 грам.


Вилучений арсенал зброї, інструменти для її переробки та підозрілі речовини скеровані на експертне дослідження


Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.


Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.


Затриманому загрожує позбавлення волі на строк до семи років. Триває досудове розслідування.


Фото: ГУНП у Львівській обл.