Зеленський дав українцям обіцянку щодо Мелітополя та Маріуполя

Цієї суботи й неділі відзначають свій день сімнадцять міст України, серед яких так вільні, так і тимчасово окуповані

Зеленський дав українцям обіцянку щодо Мелітополя та Маріуполя

Президент Володимир Зеленський обіцяє, що тимчасово окуповані Маріуполь на Донеччині та Мелітополь Запорізької області буде звільнено. Про це президент України Володимир Зеленський написав у твоєму каналі в «Telegram».

Президент зазначив, що цієї суботи й неділі (23-24 вересня) сімнадцять міст України відзначають особливий день. Серед них є як вільні міста, так і міста, які треба визволити від російських окупантів.

Як відзначив лідер, Остер – одне з найдавніших українських міст. Зокрема, йдеться про Краматорськ, Немирів, Берислав, Золотоношу, Миколаївку.

«Городня. Гайворон. Вашківці. Соснівка. Новомосковськ. Підгородне. Гнівань. Бобринець. Батурин, чия історія пам'ятає і українську велич, і трагедію знищення окупантами. І Маріуполь. Мелітополь», – акцентував лідер.
 
Зеленський чітко наголосив, що кожна людина для нас має значення. І кожне місто має значення.

«Кордон між Україною та росією – не лише абсолютно чіткий на політичній мапі державний кордон. А й кордон у людських душах», – зауважив головнокомандувач.

Українці не нищать, додає він, а відновлюють. Не захоплюють, а звільняють. Не йдуть по чуже, а повертають своє.  

«Маріуполь житиме в Україні. Мелітополь звільнимо», – пообіцяв президент.

Читайте також: на окупованих територіях запровадили низку додаткових заборон для мешканців.

Кожному українському місту він побажав якнайшвидшої перемоги. «Все для неї робимо!», – переконаний Володимир Зеленський.

Маріупольвійна в УкраїніМелітопольокуповані території