Жінка поскаржилася копам, що її хочуть взяти заміж

Жінка поскаржилася копам, що її хочуть взяти заміж

Щодня волинські патрульні опрацьовують сотні різноманітних викликів від домашнього насильства до порушень ПДР, від виявлених речей до загублених дітей, від порушень громадського порядку до потреби у супроводі. Професіоналізм патрульних з кожним таким викликом стає щоразу вищим. Інколи для припинення правопорушення поліцейські змушені затримувати порушників, а інколи громадяни потребують діалогу, який допоможе владнати конфлікт чи розв’язати проблему, яка склалася.

Як повідомили «Варта1» у Патрульній поліції області, 19 жовтня, патрульні отримали виклик про переслідування. Заявниця розповіла, що знайомий їй чоловік постійно її переслідує. Останній же пояснив патрульним, що таким чином хоче привернути увагу та одружитися з заявницею. Чоловік не вчиняв жодних протиправних дій.

Патрульні ретельно вислухали усіх учасників події, з’ясували деталі, поспілкувалися з громадянами та надали чіткі роз’яснення щодо врегулювання ситуацій та попередженню їх повторному виникненню.

«Також закликаємо громадян бути відповідальними та не викликати поліцію без потреби. Оскільки відповідно до ст. 183 КУпАП за завідомо неправдивий виклик спеціальних служб передбачена відповідальність!», — зазначається у повідомленні.