Мешканець Луганщини зухвало обікрав офіс політичної партії на заході України (ФОТО, ВІДЕО)

Серед білого дня…

Мешканець Луганщини зухвало обікрав офіс політичної партії на заході України (ФОТО, ВІДЕО)

На Рахівщині поліція впіймала зловмисника, який обікрав офіс однієї з політичних партій.

Як повідомляє Нацполіція Закарпатської області, до Рахівського районного відділу поліції із заявою про крадіжку звернувся голова районного осередку однієї з політичних партій. Чоловік розповів, що з офісу зник робочий ноутбук та камера, що здійснювала відеоспостереження.

Слідчо-оперативна група поліції провела ретельний огляд місця події та опитала ймовірних свідків й очевидців. З’ясувалося, що зловмисник проник до приміщення шляхом підбору ключа, посеред білого дня.

Оперативники кримінальної поліції місцевого відділу та обласного управління спільно провели ряд заходів та швидко встановили причетного до злочину. Ним виявився 43-річний раніше не судимий мешканець Луганської області.

Його вже розшукали та доправили до відділу поліції. У фігуранта вилучили ключ, за допомогою його він проник до приміщення офісу, викрадену камеру спостереження та розшукано ноутбук, який він намагався поштою відправити на іншу адресу.

Зловмисник зізнався у скоєному. Його дії слідчі кваліфікували за ч. 4 ст. 185 ККУ (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану).

Як повідомлялося, у центрі Хмельницького чоловіки влаштували конфлікт зі зброєю.

крадіжкаНовини ЗакарпаттяОфісРахів війна в УкраїніЛуганщинаполітична партія