«Змінили напрямок»: у міській раді повідомили цілі окупанта (ВІДЕО)

«Змінили напрямок»: у міській раді повідомили цілі окупанта (ВІДЕО)

Зранку, 18 квітня, по Львову були здійснені ракетні удари. Військова адміністрація говорить про чотири вибухи, це були керовані ракети, що направлені на Івано-Франківськ, проте в останній момент були повернуті у напрямку Львова. Місто живе і працює у звичному ритмі, стабілізовано рух транспорту, деякі напрямки змінені, залізничний вокзал працює у звичному режимі. Про ситуацію у місті розповів Андріян Гутник, депутат Львівської міськради в ефірі «Еспресо TV».

«Насправді, військова адміністрація говорить про чотири вибухи. Дуже величезне прохання до всіх львів’ян не поширювати жодних фотографій, жодного відео. Місто працює спокійно. Я думаю, що це було попередження для багатьох львів’ян і осіб навмисно переміщених, які зараз у Львові, щоб не нехтували сигналами повітряної тривоги. Можливо, Львів був розслаблений у цьому плані. Наскільки ми розуміємо, що офіційних даних від львівської військової адміністрації наразі не має», — зазначив депутат міськради.

За словами Андріяна Гутника: «Львів як працював, так і працюватиме далі. Стабілізовано рух транспорту, деякі напрямки змінені. Залізничний вокзал працює у звичному режимі. На під’їзді до міста Львів, коли почалися вибухи зранку, було призупинено надходження потягів до Львова. Тривога відмінена, потяги продовжили рух до міста».

Депутат додав, що над містом ще є залишки диму.

«Відомо, що візуально в Івано-Франківській області, коли долітали ракети, вони летіли в одному керунку. На блокпостах, є інформація, що бачили, як вони повернули у напрямку Львова. Це були керовані ракети, які летіли в одному напрямку, повітряна тривога попереджала летять ракети у сторону західної України й вони були направлені на Івано-Франківськ, але в останній момент були повернуті у напрямку Львова», — розповів Гутник.

Додамо, що брифінг голови Львівської військової адміністрації Максима Козицького, відбудеться о 12:30. Андріян Гутник депутат Львівської міськради, проте не є уповноваженим військової адміністрації. 

новини варта 1 новини Львова новиниЛьвова ракетний уда по Львову