Зрадник України Євген Балицький підписав указ про «націоналізацію» майна України

«Націоналізацію» проводять з метою підвищення ефекивності окупаційної «влади»

Зрадник України Євген Балицький підписав указ про «націоналізацію» майна України

Зрадник України, так званий «голова» ВДА Запорізької області Євген Балицький підписав указ про «націоналізацію» майна України.

«Націоналізацію» проводять з метою підвищення ефекивності окупаційної «влади».

Про це повідомляє  пропагандистське ЗМІ «РІА Новини», з посиланням так званого «заступника голови адміністрації» Андрія Трофімова, про що повідомляється у «Facebook»-групі «ЗапорожьЕ».

«Сьогодні голова ВДА Запорізької області Євген Балицький підписав указ про націоналізацію майна, яке належить Україні. Указ підписано з метою забезпечення державних потреб, пов’язаних із підвищенням загальної ефективності та соціальної орієнтації економіки, а також для збереження національного надбання для мешканців Запорізької області», — повідомили пропагандистські ЗМІ.

Зокрема, зрадники хочуть «віджати» в України земельні ділянки, природні ресурси, об’єкти стратегічних галузей економіки, майна, яке перебувало у власності України станом на 24 лютого 2022 року.

Євген Балицький — колишній нардеп-регіонал. У 2020 році він був обраний депутатом облради від «Опозиційного блоку».

Зраднику оголосили про підозру за ч. 5 ст. 111-1 Кримінального кодексу. Йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Українаокуповане ЗапоріжжяЛиповий "голова" ВДА Запорізької області зрада Батьківщини указ про «націоналізацію» майна України