10-річний хлопчик зібрав 300 доларів та купив зарядний пристрій для українських військових (ФОТО)

Дитина сама захотіла зробити такий вчинок

Остап із Шепетівки, що у Хмельницькій області, вирішив самостійно допомогти українським військовим. 10-річний хлопчик заощадив 300 доларів, щоб допомогти захисникам. Про це повідомили 15 червня в повітряному командуванні «Захід».

Хлопець розповів, що ці кошти він збирав, щоб придбати портативний зарядний пристрій на сонячній батареї для зенітників.

«Він сам захотів зробити такий вчинок, підійшов до мене, і сказав, що всі гроші, які йому дарували на день народження, коляду використаємо на купівлю бронежилета. Військовим потрібніші, це врятує комусь життя. Вони ж нас захищають», — розказала мама хлопчика — Наталя. 

Мама додала, що коштів на купівлю бронежилета не вистачило, тому вирішили купити портативний зарядний пристрій. Це неабияк розчулило наших військових.

«Він міг купити собі іграшку чи ровер, але віддав нам. Ми щасливі, бо зараз виховуються справжні патріоти України. Все неодмінно буде Україна завдяки таким дітям, як Остап», — розповіли військові.

Українські захисники наголосили, що Остап по-дитячому щиро тішиться своїми успіхами, але по-дорослому радіє своєму мужньому вчинку. Хлопець розказав, що дуже вірить в перемогу України і таким чином хотів допомогти та наблизити її.

Додамо, що у Києві семирічна дівчинка продавала квіти, щоб купити бронежилет для воїнів.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також