13-річний хлопець міг вбити 6-річну дівчинку через помсту родичам дитини

Screenshot-2
Screenshot-2

Вчора, 30 липня, у Старому Салтові, Харківської області, провели в останню путь шестирічну Мирославу Третяк. Про це пише «Newsroom».



Біля будинку цілодобово чергує п’ятеро поліцейських, які тут до особливого розпорядження.

Через дві доби з моменту події в селищі все спокійно, але копи говорять, що місцеві налаштовані радикально та можуть влаштувати самосуд над сім’єю підозрюваного в умисному вбивстві 13-річного Богдана Ф. Його мати Галина тимчасово виїхала зі Старого Салтова, щоб не провокувати сусідів.

Місцеві впевнені, що хлопчик жорстоко розправився з дівчинкою, а однією з причин називають цькування з боку її рідні.

«Вони над ним постійно знущалися, дідусь одного разу по двору з вилами бігав. Богдана вічно задирали, може, з помсти зважився на такий крок», — говорить місцева мешканка Світлана.

Мама підозрюваного підлітка Галина Ф. розповіла, що до вбивства може бути причетна доросла особа.

Начальник місцевої поліції Андрій Рубель повідомив, що в справі більше немає підозрюваних і в поліції більше нікого не допитують.

«Розмови про третю людину — маячня. Я був на місці цілу добу, першим розмовляв з Богданом. Людина була допитана, дала свідчення, що він це зробив, було проведено відтворення. Слідство підтримує одну версію — й іншої немає», — сказав Рубель.

Нагадаємо, тіло шестирічної Мирослави Третяк виявили в покинутій будівлі на території Старого Салтова 28 липня. Підозрюваним виявився 13-річний сусід убитої Богдан Ф.

varta1.com.ua: Новини