У Вінниці попрощалися із льотчиком, який загинув внаслідок падіння літака на Львівщині

fb34583892568d8cdc192c1c1247cbd5
fb34583892568d8cdc192c1c1247cbd5

У будинку офіцерів попрощалися із 46-річним льотчиком Віталієм Степаненко, який загинув минулого тижня на Львівщині, через падіння літака АН-12. Про це повідомляє «Суспільне».

Тоді Віталій був командиром екіпажу. Сьогодні попрощатися із ним прийшли рідні, друзі та побратими. Поховали чоловіка на кладовищі в Сабарові. У нього залишилися дружина та двоє дітей. Про це повідомили кореспонденти «Суспільного» у Вінниці.

«Як відомо, Віталій був одним із військовослужбовців тоді ще військово повітряних сил, який служив у Вінницькій бригаді транспортної авіації. Після того як вони йдуть у запас потім шукають роботу у льотних комерційних частинах. Віталій працював в одній із приватних копнаній, де і здійсьнював ось такі перевезення», — розповів прес-секретар командування повітряних сил 17-45 Юрій Ігнат.

«Він був прекрасним другом і взагалі, льотчиком від Бога, без перебільшень. Він літав краще за всіх на курсі», — однокурсник Віталія Сергій Філатов.

Нагадаємо, 4 жовтня, близько 7 години ранку, у селі Сокільники, поблизу Львова, розбився літак АН-12. На борту літака було 8 людей: 5 загинуло, а троє травмовані. За інформацією офіційного сайту Міністерства інфраструктури України, літак АН-12, який належав перевізнику «Аероальянс» здійснював чартерний вантажний рейс із аеропорту міста Віго в Іспанії та прямував до Стамбулу. За фактом аварійної посадки літака на Львівщині поліцейські відкрили кримінальне провадження.

varta1.com.ua: Новини