200 доларів за не притягнення до відповідальності: у Львові водієві загрожує кримінал (відео)

Screenshot_1
Screenshot_1

Вчора вдень, на вул. Богданівській, екіпаж 2 батальйону побачив автомобіль «ВАЗ 2113», водій якого був непристебнутий. Транспортний засіб зупинили на авторинку. Під час спілкування, одразу стало зрозуміло, що водій вживав алкоголь. Також, у нього не було всіх необхідних документів для керування автомобілем.

Затриманий одразу почав намагатися домовитися з патрульними. Інспектори попередили порушника, що пропозиція неправомірної вигоди карається законом. Попри це чоловік не припиняв «спокушати» поліцейських.

Перебуваючи в автомобілі патрульних, порушник намагався дати інспекторам 200 доларів неправомірної вигоди. Коли ж почув, що тепер його чекає відповідальність, почав втікати.

Оскільки, чоловік поводився агресивно, оголював статеві органи та викликав групу підтримки, патрульні склали протокол затримання і дебошира доставили у Личаківський відділ поліції. Там склали протокол за нетверезе керування, об’єднану постанову за порушення ПДР і написали рапорт щодо спроби дачі неправомірної вигоди і хуліганських дій.

varta1.com.ua: Новини