50-річна жителька Слов’янська здала в поліцію арсенал зброї (ФОТО)

1
1

50–річна жінка знайшла мішок зі зброєю, серед будівельного сміття в зруйнованому гаражі. Серед знайденого — викрадені, втрачені, нелегальні рушниці та карабіни. У тому числі, й з арсеналу бойовиків, повідомляє Слов’янський відділ поліції Донецької області.

[caption id=«attachment_82644» align=«alignleft» width=«435»] фото ГУНП Донецької області[/caption]

До інспекторів дозвільної системи звернулася жителька Слов’янська і розповіла, що під час відновлення зруйнованого її гаражу будівельники знайшли мішок, в якому була зброя. Звідки ця зброя, жінці невідомо.

Серед знайденого — два карабіна, які ніколи не стояли на обліках в органах внутрішніх справ, карабін та гладкоствольна рушниця, що були викрадені учасниками НЗФ, та дві гладкоствольні рушниці і пристрій травматичної дії — були втрачені після окупації Слов’янська.

Поліцейські встановлюють власника даного «схрону».

Нагадаємо, що з метою виведення з обороту зброї, боєприпасів, вибухівки та інших небезпечних предметів, які незаконно зберігаються у населення, впродовж жовтня на території Донецької області проводиться місячник добровільної здачі зброї. Громадянам, які у цей період звернуться у поліцію з приводу незареєстрованої зброї, яка у них зберігається, гарантується звільнення від кримінальної відповідальності.

varta1.com.ua: Новини