7 годин пошуків: на Рівненщині всі сили поліції та Нацгвардії шукали зниклу школярку

Дівчинку знайшли за 10 кілометрів від дому

Фото ГУ НП Рівненської області

Зниклу на Рівненщині неповнолітню школярку розшукали та повернули батькам. Дев’ятирічна дівчинка з села Малий Жолудськ, 17 лютого, після уроків, не повернулася додому. Не дочекавшись доньку зі школи, близько 17 години, її мама звернулась по допомогу до поліції. Про це розповіли у пресслужбі поліції Рівненської області.

Щоб знайти дитину, підняли весь особовий склад поліції, Нацгвардії та інших служб.

«До пошуків залучили особовий склад відділення поліції № 1 (смт Володимирець) та Вараського РВП, працівників ювенальної превенції та карного розшуку ГУНП, кінологів, спецпризначенців. На допомогу прибули нацгвардійці, рятувальники, лісівники, жителі сусідніх сіл», — розповіли у правоохоронців.

Переглянувши камери відеоспостереження з’ясувалося, що зі школи дитина попрямувала до домівки.

Втім, як повідомив свідок, дівчинка йшла понад канавою у протилежному напрямку.

Маленькі сліди привели правоохоронців до села Полиці, а це орієнтовно майже за десять кілометрів від села Великий Жолудськ. У сараї однієї із покинутих хат дівчинку і знайшли, близько першої ночі, місцеві мешканці.

Дитину одразу доправили до лікарні. У неї діагностували переохолодження та гостру реакцію на стрес.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також

В Україні почнуть використовувати ще одні ліки від COVID-19

Ці ліки призначені для використання у першу чергу для пацієнтів із груп ризику з метою уникнути погіршення стану та переходу захворювання із легкого чи середнього ступеня тяжкості до важкого та уникнути госпіталізації.