Аеродром Тирасполя готується прийняти російські військові літаки

Рф хоче використати територію Придністров’я

Аеродром Тираспіль фото: Wikimedia

Розпочалася сорок друга доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

Як повідомляє Генштаб ЗСУ в оперативній інформації, станом на 06:00 год 06.04.2022, щодо російського вторгнення, Російська федерація продовжує ведення повномасштабної збройної агресії проти нашої Держави. Основні зусилля ворог зосереджує на підготовці до наступальної операції, метою якої є встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей.

Продовжує зберігатися загроза застосування противником ракетного озброєння морського, повітряного та наземного базування. Окупанти завдають вогневого ураження по об’єктах оборонного комплексу, логістичної інфраструктури та житлових кварталах міст.

Одночасно ворог намагається покращити тактичне положення на Південнобузькому напрямку. Не виключається використання території самопроголошеної придністровсько-молдавської республіки для підтримки наступальної операції на зазначеному напрямку. На аеродромі Тирасполь здійснюється підготовка для прийому літаків.

Ворог не полишає спроб залучення до бойових дій проти України найманців з інших країн, щоб поповнити свої втрати в живій силі. Водночас, використання найманців суттєвого впливу на хід бойових дій не матиме, з огляду на їх малу чисельність.

Угрупованням Повітряних Сил Збройних Сил України за попередню добу було знищено 8 крилатих ракет.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також