«Агу, маленький»: прикордонники оприлюднили підбірку найоригінальніших намагань покинути Україну (ВІДЕО)

Породіллі з вусами, комісовані через вагітність та інші хитрощі «чоловіків»

В Україні деякі чоловіки через обов'язкову мобілізацію в зв’язку з війною намагаються втекти за кордон. Для цього вони придумують різні історії. Підбірку курйозів зібрала в одному відео Держприкордонслужба.

За 36 днів війни прикордонники затримали багатьох ухилянтів. Тепер вони створили кумедне відео, у якому зібрали 7 найкурйозніших спроб втекти з України.

«Іх бін больной»

До пункту пропуску «Орлівка» Одеської області приїхав автомобіль швидкої допомоги. В салоні перебував чоловік, який стверджував, що він хворий. З’ясувалося, що для того, аби втекти з України він викликав швидку з Болгарії до Києва. Проте обманути прикордонників ухилянту так і не вдалося.

«Багатодітні татусі»

На Закарпатті батько та син вдавали з себе багатодітних татусів. Вони намагалися потрапити до Словаччини з 5 фальшивими свідоцтвами про народження дітей.

«От і приїхали»

Щоб потрапити до Румунії, чоловік сховався під сидінням легковика та вкрився покривалом. На слова прикордонників: «Як ви туди залізли? Може вам допомогти?» Той відповів: «Не питайте, хлопці».

«Спочивай з миром, кохана»

У пункті пропуску «Малий Березний» на Закарпатті чоловік надав свідоцтво про «смерть дружини». Він переконував, що сам виховує 2 синів. Однак з'ясувалося, що жінка ухилянта жива.

«Український тутсі»

У пункті «Порубне», Чернівецька область, увагу прикордонників привернула жінка з дитиною. Під час огляду жінка виявилася ретельно замаскованим чоловіком. З’ясувалося, що киянин намагався потрапити до Румунії за паспортом дружини. Він був у жіночому одязі, гримі та перуці.

«Породілля з вусами»

На Вінниччині мешканець Луганщини надав прикордонникам військовий квиток з відміткою, що він комісований через «важкі пологи».

Ну і топ — «агу, маленький»

На кордоні з Молдовою прикордонники виявили бейбі-бокс з дорослим чоловіком. Мешканця Миколаївщини, замаскувавши памперсами та повзунками, перевозила дружина.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також