Андрій Білий повідомив про своє звільнення з посади у міській раді

BB6A6542
BB6A6542

Виконуючий обов’язки керівника управління безпеки міста Львівської міської ради Андрій Білий звільнився з мерії. Про це він повідомив у своєму влозі на «YouTube» у понеділок, 7 червня, пише «Zaxid.net».

«Відпрацював 4 чудових роки на розвиток Львова. Час зробити паузу до створення департаменту мобільності», — повідомив Андрій Білий у власному «YouTube».

За словами самого Андрія Білого, він прийняв рішення звільнитись з міської ради ще до місцевих виборів у 2020 році. Однак, потім вирішив прийняти пропозицію мера Львова очолити новий департамент міської мобільності.

[caption id=«attachment_282898» align=«aligncenter» width=«544»] Фото: Андрій Білий[/caption]

«Після виборів планував завершити. Але міський голова запропонував створити департамент мобільності... За цей час ми підготували все для створення департаменту. Далі ситуація від мене не залежить. Я розумію, що треба провести ще декілька сесій депутатів, і декілька ухвал треба підтримати…Щось мені підказує, що до вересня департаменту не буде. Не бачу потреби витрачати гроші громади на мою заробітну плату. Тому прийняв рішення — зараз пишу заяву на звільнення», — розповів Білий

Він також повідомив, що планує восени подаватись на посаду директора департаменту міської мобільності на конкурсних засадах.

«Коли буде конкурс на директора департаменту мобільності, планую подаватися на цю посаду. І тут бачу переваги: по-перше, зекономимо кошти громади, по-друге, якщо буде кращий кандидат за мене — буду тільки радий. Якщо все ж таки переможу на конкурсі, буду мати достатньо енергії, щоб цю роботу розкрутити», — заявив Білий.

Додамо, що Андрій Білий займав дві посади у міській раді.

Впродовж 2017–2019 роках був позаштатним радником міського голови та заступником директора ЛКП «Львівелектротранс». У 2018 році Білого призначили заступником директора департаменту житлового господарства та інфраструктури. В обов’язки Білого входила координація комунальних підприємств, що працюють у сфері транспорту та інфраструктури.

А у березні Андрій Білий став в. о. керівника управління безпеки міста після того, як з цієї посади звільнився Юрій Діль.

varta1.com.ua: Новини