Апеляційний суд виніс рішення щодо скарги захисника Віце-президента УАФ

Просив застосувати більш м’який запобіжний захід

Фото ілюстративне

У четвер, 21 вересня, в режимі відеоконференції, у відкритому судовому засіданні розглянуто апеляційну скаргу захисника в інтересах підозрюваного Віце-президента Громадської спілки «Українська асоціація футболу» на ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду м. Львова від 5 вересня 2023 року про продовження строку тримання під вартою. Про це 22 вересня повідомила Головний спеціаліст із забезпечення зв’язків із ЗМІ львівського апеляційного суду Ольга Мельник.

«Ухвалою слідчого судді Шевченківського районного суду м. Львова продовжено відносно підозрюваного З. строк дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб до 3 листопада 2023 року», - йдеться у повідомленні

Захисник підозрюваного З. не погоджуючись із ухвалою подав апеляційну скаргу.

Зокрема, просив застосувати більш м’який запобіжний захід, не пов'язаний з триманням під вартою.

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Львівського апеляційного суду постановила залишити без задоволення апеляційну скаргу захисника, а ухвалу слідчого судді суду першої інстанції – без змін.

Додамо, що раніше, 13 вересня, в режимі відеоконференції, у відкритому судовому засіданні розглянуто апеляційну скаргу підозрюваного Віце-президента Громадської спілки «Українська асоціація футболу» на ухвалу слідчого судді  Шевченківського районного суду м. Львова від 27 липня 2023 року про відсторонення підозрюваного від займаної посади. 

Читайте також: Суд залишив без змін ухвалу Шевченківського суду щодо Юрія Запісоцького з «Української асоціації футболу»

Підозрюваний подав апеляційну скаргу, в якій просив оскаржувану ухвалу скасувати та постановити нову ухвалу, якою відмовити в задоволенні клопотання слідчого судді Шевченківського районного суду м. Львова.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена