Арестович написав заяву на звільнення

Сьогодні

Олексій Арестович написав заяву про звільнення з посади позаштатного радника глави Офісу Президента. Про своє звільнення він повідомив у соціальних мережах.

Заява написана сьогодні, 17 січня.

«Написав заяву про звільнення з посади. Хочу показати приклад цивілізованої поведінки: принципова помилка, отже, у відставку», — написав Арестович.

У коментарях він відзначив:

"Минулого разу, коли я пішов, через півтора місяці почалася війна. Подивимося, що буде цього разу."

Олексій Миколайович Арестович (нар. 3 серпня 1975, Дедоплісцкаро, Кахетія, Грузинська РСР, СРСР) — український блогер, актор, розвідник, політичний і військовий оглядач, пропагандист, колумніст білорусько-польського походження, організатор психологічних семінарів і тренінгів та благодійного фонду для психологічної підтримки учасників АТО (2014—2017).

Спікер ТКГ та радник з інформполітики голови української делегації в Мінській групі (2020—2022). Радник Офісу Президента України.

Відомий завдяки своїм футурологічним прогнозам. Погляди та висловлювання Арестовича щодо мовної й культурної політики, а також ЛГБТ-спільноти, жінок в збройних силах та інших питань часто потрапляють у фокус ЗМІ й неоднозначно сприймаються серед громадськості.

Додамо, що у  ЗСУ прокоментували ракетний удар у Дніпрі після заяви Арестовича

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт