Арестович закликає негайно реагувати на тривогу навіть у найвіддаленіших містах типу Яворова, Львова та Ужгорода

Війська окупанта продовжують зазнавати великих втрат, саме тому країна-агресорка намагається відігратись із повітря

Скриншот відео ОП

Війська окупанта продовжують зазнавати великих втрат через потужну відсіч ЗСУ. Саме тому країна-агресорка намагається відігратись із повітря, продовжуючи закидати наші міста бомбами. Про це повідомив радник голови ОП Олексій Арестович, передає «5 канал».

Він наголосив, що українці повинні готуватись до майбутніх обстрілів. За його словами, через нестачу кваліфікованих кадрів росіяни все менше використовують авіацію, де є наші системи протиповітряної оборони. Однак, на жаль, це означає, що окупанти схилятимуться до застосування ракетної зброї. Саме тому радник закликав казати людям правду, аби попередити їх.

«Обстріли ще будуть — й артилерійські, і ракетні. Вони потраплятимуть у цивільні будинки, тому маємо не панікувати, а знати, що робити. Якщо повітряна тривога — треба ставитися до неї серйозно», — заявив Арестович.

Він наголосив, що негайно реагувати на повітряну тривогу необхідно навіть у найвіддаленіших містах України типу Яворова, Львова та Ужгорода.

Також Арестович зазначив, що окупанти ще у лютому планували захопити Львів: «Десь ще в лютому окупанти повідомили, що десь у Львові вони знищили біолабораторію з страшними матеріалами. Це, за їх планом, Львів мав бути уже захоплений росіянами…».

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий