Арестович заявив, що балотуватиметься на президентських виборах

Вже готує передвиборчу програму

фото: УНІАН

Ексрадник Офісу президента України Олексій Арестович має намір балотуватися на наступних президентських виборах, повідомив він агентству «Інтерфакс-Україна».

«Так, буду висуватися», - відповів він на запитання журналіста агентства про свій намір брати участь у президентських виборах в Україні в разі, якщо вони відбудуться.

Арестович також підтвердив, що пропозиції щодо політичних, економічних, соціальних, військових та інших реформ в Україні, опубліковані ним у соціальних мережах у середу, є його передвиборчою програмою.

«Її доопрацюють фахівці, я її опублікував для початку дискусії. Заперечення, думки, поради, критика - вітаються», - написав він.

Коментуючи поширювану в соціальних мережах інформацію щодо його виїзду з країни, Арестович відповів: «У мене ціла низка міжнародних заходів, на багатьох із яких я - ключовий спікер».

Він також повідомив, що не має стосунку до підготовки журналістом Саймоном Шустером матеріалу про Україну, опублікованого в журналі Time.

«Ні, не маю стосунку. Крайній раз спілкувався з Саймоном 9 серпня 2022 року», - повідомив Арестович.

Читайте також: на росії оголосили у розшук екс-радника ОП Арестовича.

Чергові президентські вибори в Україні мають відбутися навесні 2024 року, проте нині в суспільстві точиться дискусія про необхідність їх проведення в умовах воєнного стану.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий